On kurb fakt, et kõige enam surmasid Eestis põhjustavad südame- ja veresoonkonnahaigused. Kuid Kariibi mere saarte piirkonnas elutseb hõim, kes vastupidiselt meile, eestlastele, ei kannata kõrgenenud vererõhu, tromboosiriski, infarktiohu ega diabeedi all. Miks?

Millised omadused on kakaol?

Teadlaste sõnul peitub vastus kakaos, selle heades omadustes ja järjepidevas tarbimises. Olen veendunud, et saame sellelt hõimult nii mõndagi üle võtta, kuid lasen lugejal endal otsustada, abistades vaid mõningate faktidega.

Mängin mõttega, et tumedat šokolaadi, mida valmistatakse kakaoubadest, võiks tema paljude heade omaduste poolest nimetada ka vitamiiniks.

Edasi lugemiseks , telli digipakett või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel