Kui pikaks veninud päeva lõpus enam rammusad praed sugugi ei isuta, tee endale hoopis üks tavapärasest rikkalikum võileib, mille valmistamiseks vajaminevad koostisosad on ühtaegu isuäratavad ja tervislikud, sest kasutatud on pagaritooteid, kuhu on lisatud köögivilju. Retseptide autor on Tuuli Mathisen.
Coleslaw’ salat on eelkõige ameeriklaste salatiklassikute hulka kuuluv värviline kapsa-porgandisalat, mille kaste baseerub majoneesil. Maitsev ja külluslik salat sobib hästi ka võileiva vahele sättimiseks, andes sellele mahlasust ja mõnusalt krõmpsuvat iseloomu.
Tervislikus rukola-brokolilasanjes, tTüüpilises Itaalia pastaroas on lihatooted asendatud vitamiinirohke rohelise täidisega. Retsept pärineb Põhjaka mõisa kokkadelt.
Müslibatoonid paisutatud kaerast on hea valik kiire elutempoga inimesele, kellel oleks päeva jooksul vaja mõnusat energiarikast vahepala. Retsepti autor on Kristian Neemela.

Edasi lugemiseks , telli digipakett või osta artikkel
0,99 € Osta artikkel